Фигура параметри на Дженифър Lopez

Имена на американския стил Дженифър Лопес от първатаДните на успешната й вокална кариера са се утвърдили не само като талантлива актриса, добра певица и стилна мода, но и като привлекателна и сексапилна личност. Знаменитостта никога не отсъстваше от мъжкото внимание. И всичко това е за красивата фигура на Дженифър Лопес, която звездата поддържа в добра форма.

Според самата актриса тя не е кльощава и недебел. Джей Ло има тегло 59 килограма. В същото време ръстът на американската звезда достига 165 сантиметра. При средна височина и леко тегло, Дженифър Лопес получи от женските женски параметри на фигурата. Тя има тесни рамене и широки бедра, които в обем достигат 101 сантиметра. Но талията на Дженифър е винаги елегантна и без излишна кръгла форма, тъй като Лопес държи тази област на фигурата в рамките на 68 сантиметра. Такива пропорции позволяват на Дженифър да избере гардероб лесно и бързо. Певецът никога не е имал проблеми с дрехи или обувки. Вероятно поради тази причина броят на роклите на известния модалист е толкова голям, че тя й помага да постигне статута на иконата на стила.

Фигурата на Дженифър Лопес

Говорейки за фигурата на Дженифър Лопес като цяло, можешопределете го сто процента в категорията круши. Въпреки факта, че гърдите на звездата не се различават големи обеми, бедрата са много изразителни. Въпреки това, Лопес не вижда липса на това. Напротив, съдейки по гардероба си, който подчертава зоната на хип, певицата смята, че този дар на природата е нейното достойнство. В този случай Дженифър поддържа плосък стомах и тънки крака. Дори след раждането на две очарователни близнаци с цезарово сечение, параметрите на фигурата на Дженифър Лопес могат да бъдат завиждани. И колко бързо певицата си възвърна предишната си атракция след бременността, много се възхищава.

виж също
  • Dzhennifer Лопес и Алекс Родригес: нови подробности от живота на звездите в новия интервю
  • Dzhennifer Lopes ходи на Хамптънс с Aleksom Rodrigesom и деца
  • Френски ваканция Dzhennifer Lopes и Алекса Rodrigesa

И може би голямо желание и желание на Дженифър да бъде красива и млада я прави и на 43 години привлекателна и секси.

Параметри на фигурата jennifer lopez1

Фигура параметри jennifer lopez2

параметри на фигурата jennifer lopez3

Параметри на фигурата jennifer lopez4

Параметри на фигурата jennifer lopez5

Параметри на фигурата jennifer lopez6

фигура параметри на Дженифър Lopez7

параметри на фигурата jennifer lopez8

Параметри на фигурата jennifer lopez9