Одри Hepbern Височина Тегло

Когато чуем името на Одри Hepbern, нашатавъображение и памет ни представя една красива, крехка фигура с дълга шия и крака, оса талия, царствен лагер и красиво лице. от световна класа актриса, модна икона, муза дизайнер Hubert де Живанши на добра воля на UNICEF посланик и от 60 години е останала една и съща тънки и тънки.

Причини хармония Odri Hepbern

Одри Hepbern, роден Одри Катлийн Ръстън,е роден на 04 Май 1929. детството си години прекарва в Брюксел, която е окупирана от нацистките войски. И в това се крие една от тайните на тънкостта на актрисата. През тези години, семейството често е трябвало да гладува, че е невъзможно да се получи дори и на потребностите, изисквани от млад растящия организъм. Понякога момичето от глад дори не можеше да ходи, защото краката й набъбнали.

Друга причина за невероятната фигура на по-радостен. Фактът, че едно дете Odri Hepbern учи балет. Прекарването на устройството за няколко часа на ден, дори и по време на окупацията, той закупен за традиционни танцьори стройна фигура с добре развита мускулатура, дълга шия, а направо поза. По-късно, когато Одри взима участие във филмите, тя трябваше да напусне професионалните класове, но това е до старост съхраняват хранителните навици събрано от правила балет, както и любов към мобилен начин на живот. Така че, актрисата призна, че въпреки че не е постоянно ангажиран в който и да е спорт, но във всеки свободен момент от снимките се опитва да даде тялото си на товара, да се разходят с кучето, правя упражнения. В основата на своята власт, за да прости ястия и зеленчуци, но понякога то може да се поглезите шоколад или паста със зеленчукова салата. Какво Одри не беше ял, така че е за печене на тесто. Изключение е само на известния епизод на "Закуска в Тифани", където Holli Golaytli яде кок, който стои пред витрина на магазин за бижута.

Параметри фигура, височината и теглото на Одри Hepbern

Чрез придобиването на храна в младежките си годининавици и любовта на активен начин на живот, Одри Hepbern параметри остават непроменени през целия живот. В различни източници, те се различават от 1-2 см. Така че, Wikipedia не отчита данни за височината и теглото Odri Hepbern, но на друго място четем, че височината й е 175 см и тегло варира между 46-49 кг. Такъв ръст и тегло на Одри Hepbern с главозамайващо малка талия само 51 cm създават същия ефект на нестабилност и лекота на актрисата.

виж също
  • Емили Ratazhkovski с бретон сравнение с Одри Hepbern
  • Наследниците на актрисата Одри Hepbern показват редки снимки на звездите
  • Enn Heteuey Биография

Ако говорим за други параметри, а след това като съотношението на гръдната кръста бедрата обикновено показват, 81-51-89, размер на гърдата 1 или А номера на обувките 39-39,5 посочи в рамките на Руската размера на обувките.

растеж Odri Hepbern Weight1

растеж Odri Hepbern weight2

Одри Hepbern ves3 растеж

Одри Hepbern ves4 растеж

Одри Hepbern ves5 растеж

Одри Hepbern ves6 растеж

Одри Hepbern ves7 растеж

Одри Hepbern ves8 растеж

Одри Hepbern ves9 растеж