Виктория Bekhem Височина Тегло

Виктория Bekhem отдавна е признато като икона за стил иедин от най-красивите жени в света. Въпреки това, мнозина казват, прекомерния си, понякога до точката на изчерпване, измършавяване. Други имат такава фигура изглежда перфектно, защото с такова съотношение на височината и теглото на лицето Viktorii Bekhem става скулптурен, а тялото - характеристики писана.

Височина, тегло, форма параметри на Viktorii Bekhem

В основата на такава фигура като принципите на хранене,Той е бил поставен във Виктория от детството си. След това момиче сериозно изучава балет и дори след дипломирането влезе Театрален колеж линиите изкуства, който успешно е завършил. Все пак, въпреки художествената момичето, любовта си на маскировката, учителите не съм виждал това заложби на една балерина със, така че младата Виктория реши да пренасочи вниманието си към поп-поп, и скоро целият свят знае за това (по време Виктория Адамс) като един от певците се превърна в култов британски момиче поп група Spice Girls.

Сега Виктория имаше четири деца, и фигурата сивсе още изглежда момичешки тънка и крехка. За любовта на Виктория до петите на изключително високите токчета, често възниква въпросът: какво е развитието на Виктория Бекъм, това е много трудно да се определи от снимка. Когато се отглеждат в 163 см тежи само на 45 кг. Viktorii Bekhem фигура параметри са поставени в следните номера: гърдите - 86 см, талия - 58 см, бедрата - 84 cm.

Диета Viktorii Bekhem

Такова съотношение на височината и теглото е много труднонаречен здрави, но Виктория не го е грижа, тя се чувства неустоимо го при такива тънкости. Вземете тези параметри позволява достатъчно твърда храна, която е само на 800 калории от храна на ден. Такава дажба може да се нарече много оскъдна. По принцип Виктория яде пилешки и рибни задушени зеленчуци, морски дарове и плодове (с изключение на банани и грозде). Наскоро Виктория се придържа към така наречената алкална диета. Същността му се състои в това, че всички продукти са разделени в алкална, неутрална и кисела. Задръжте баланса между киселинни и неутрални продукти ние освобождава организма от стрес и следователно, от желанието да се натрупват резерви под формата на мазнини. Съотношението между киселинни и алкални продукти трябва да бъде в границите от 30/70. В първата част от захарта, червено месо, мазнини, кафе, шоколад, мляко и млечни продукти, плодове, с изключение на цитрусови плодове. Чрез алкална включва зелени салати, зеленчуци, бобови растения, мазна риба, цитрусови плодове, сладки картофи.

виж също
  • Днешната Рождени Бекъм Харпър Бекъм
  • Защо Бекъм целуват децата си ... по устните?
  • Дейвид и Виктория Bekhem празнува 18-ти годишнина от сватбата на

Както можете да видите, съотношението на височината и теглото Viktorii Bekhem едва ли може да се нарече нормално, но това не му попречи да е модна икона и модел за подражание.

растеж Виктория Bekhem Weight1

Виктория Bekhem weight2 растеж

Виктория Bekhem ves3 растеж

Виктория Bekhem ves4 растеж

Виктория Bekhem ves5 растеж

Виктория Bekhem ves6 растеж

Виктория Bekhem ves7 растеж

Виктория Bekhem ves8 растеж

Виктория Bekhem ves9 растеж