растеж на Бионсе

Известна певица, актриса, моден дизайнер БионсеЕ известен не само със своите чудесни песни, талантливи роли, оригинални колекции. Нейният ярък външен вид и женска фигура привлича вниманието.

Растеж, тегло и други параметри на фигурата на Бионсе

Цветът на кожата бе присъден на родителите на Бионсе - бащата бешеАфро-американец и майка ми - креол. Бащата на певицата работи в звукозаписна компания, майка ми е фризьор - тя притежава собствен салон, освен това работи като дизайнер на костюми. От детството, момичето е израснало в атмосфера на красота и хармония - родителите обичаха да се обличат стилно, разглезели най-новите дъщери. Къщата слушаше хубава музика, което вероятно е причината, поради която Бионсе и нейната сестра имат прекрасно ухо и глас.

Височината и теглото на Beyoncé са известни само от думите й:

  • Растежът според различните данни варира от 167 до 169 см;
  • Тегло - от 60 до 68 кг.

Поради параметрите на теглото и растежа Beyoncé не е лесно да се нарече тънък. Но е невъзможно да не се съгласи, че певицата има привлекателна и много красива фигура.

Какъв растеж Бионсе, знаят точно дизайнерите на дрехите си. Между другото, в някои източници има информация за други параметри на фигурата на звездата:

  • Гръдният колан на певицата е 90-92 см;
  • Талия - 63-66 см;
  • Бедрата 97-107 cm.

Как гледа Бионсе фигурата?

Бионсе честно признава, че от спорта тяМного далеч. Тя не харесва фитнес зали, обучение. Но тя обича да лежи около басейна или на плажа, разходка по магазините, за да прекарате вечерта край камината с любимия човек. Как успява Бионсе да остане тънък, умен, секси? Тайната е проста - тя се занимава с детството си любов - дневни танци, а не само на сцената, но и в страната и в балната зала.

Докато все още е много млад човек, Бионсе се занимава с джаз и балет. Ентусиазмът на танците помага на Beyonce да запази формата си и дори да печели награди за най-добра хореография в клиповете си.

Певецът обича да яде вкусно, но знае какограничи себе си. Например, известно е, че след раждането на дъщеря си, тя е пуснала над 20 излишни килограма на месец. За това тя се е "засадила" на строга диета - пиеше лимонадата си и яде зеленчукова супа. Звездата също губеше тегло за заснемането на филма "Dreamgirls". След това тя за 10 дни се отърве от 9 кг, използвайки не само диета, но и програма за пълно пречистване.

виж също
  • Джей Зий коментира връзката с "Бионсе": "Те не са изградени на 100% истина"
  • Новият албум на Jay Z "4:44" шокира фенове с откровения от личния живот на звездата
  • Media изрази близнаци имена на Бионсе и Dzhey Дзъ

Като цяло собственият тежест и костюм на Бионсе и тя се противопоставя на дългите и бързи диети, тъй като тя вярва, че те причиняват голяма вреда на тялото.

растеж на bionce1

растеж на bionce2

растеж на bionce3

растеж на bionce4

растеж на bionce5

растеж на bionce6

растеж на байън

растеж на bionce8

растеж на байън