Beyonce параметри

Трийсет и три годишният ренесайдер Бионсе НоулсПреди три години тя стана майка на очарователна дъщеря. Бременността и раждането обаче стават труден тест за нейните атрактивни форми. Параметрите на фигурата на Beyonce все още са възможно най-близо до стандартите, приети в света на шоу-бизнеса. Певицата успява да изглежда отлично, въпреки че тя сама говори за фигурата си неопетнена. Как един художник със световно име се подкрепя под формата си?

Отвъд параметрите1

Beyonce parameters2

Beyonce параметри3

Жертви в името на красотата

Преди бременността параметрите на фигурата на Бионсе бяхаСледните: височина - 168 сантиметра, тегло - 60 килограма, талия и бедра - съответно 62 и 98 сантиметра. През 2008 г. се омъжва за известния рапър Джей З. В продължение на четири години съпругът й, който бил единадесет години по-възрастен от певицата, настоявал за раждането на дете, но Бионсе споменавал кариера. Поради това двойката повече от веднъж беше на ръба на развода. Наскоро стана известно, че през 2011 г. духовната красота е имала спонтанен аборт. Но шест месеца по-късно отново забременяла, което беше неочаквано щастливо. Оставайки в състояние на еуфория, тя напълно забрави за фигурата си. В снимката със заоблен корем тя не разпознава!

Отвъд параметрите4

Beyonce parameters5

Beyonce parameters6

И това не е изненадващо, защото след появата на дъщеря сиНа тялото склонни към пълнотата на тялото се появиха 27 излишни килограма! И какви са параметрите на Beyoncé днес? Само за три месеца тя успя да върне бившите формуляри. И след още девет месеца изпълнението на певицата в Super Bowl удари присъстващите. От бившата пълнота и следа е изчезнала. Как успя да постигне такива невероятни резултати?

Първо, самата Бейонче обещаПостигане на идеални форми. За това тя пазела дневник от калории, изядени на ден, следвали лимонадална диета (нищо друго, освен тази напитка за един ден!), Пиеше много вода. Четири пъти седмично певицата посети фитнеса. Тя напуснала дома си само когато не можеше да устои на умората. И направените усилия бяха короновани с отличен резултат. Параметрите 90-64-102 и теглото от 64 килограма са най-доброто потвърждение.

виж също
  • Джей Зий коментира връзката с "Бионсе": "Те не са изградени на 100% истина"
  • Новият албум на Jay Z "4:44" шокира фенове с откровения от личния живот на звездата
  • Media изрази близнаци имена на Бионсе и Dzhey Дзъ

Победата над излишните килограми, отбеляза певицатапразник на храна, който се е разраснал с понички, пържена риба и сандвичи. Разбира се, през следващите няколко дни тя прекара в салона, като се наказваше за такава свобода. Днес Бионсе изглежда страхотно и много момичета смятат за идеал певица с железен характер.

Отвъд параметрите7

Beyonce parameters8

Beyonce parameters9

Beyonce parameters10

Beyonce parameters11

Beyonce parameters12

Beyonce parameters13

Beyonce parameters14

Beyonce parameters15