Травис Фимел и съпругата му

Австралийският актьор вече се развива активноНеговата собствена кариера, участвала в няколко успешни проекта. Феновете все повече се интересуват от Травис Фимел и съпругата или приятелката му. И ако живото партньорът на актьора все още не е на разположение, защо.

Биография на актьора Травис Фимел

Травис Фимел е роден на 15 юли 1979 г. вАвстралия. Родителите му притежават и притежават досега млекопроизводителна ферма, която се намира на значително разстояние от големите градове на страната. Освен Травис, двамата му по-големи братя също били отгледани в семейството. Детството във фермата е свързано със сериозна работа, която децата отделят почти цялото си свободно време. Дори и ученето в училище по този начин отстъпва на заден план. Травис обаче показа голям успех във футбола и дори успя да влезе в отбора на младежкия австралийски отбор.

Това е надеждата за успешна кариера в спортае причината за преместването на младия мъж от родната му ферма в Мелбърн, но травмата е пречка за професионалното футболизиране на Травис Фимел. В същия период той се среща в града Дейвид Зелцър, който по-късно става мениджър на млад мъж. Той убеждава младия човек, че може да направи успешен модел и актьорска кариера, но за това е необходимо да отидете в САЩ.

Първият успешен проект на Травис Фимел бешедоговор с модната марка Calvin Klein, който покани човек да участва в рекламна кампания. Но първите актьорски преживявания на младия човек не бяха толкова успешни. Така серията "Тарзан", в която Травис изиграва главната роля, бе приета от аудиторията много студено и скоро затворена. По-успешен "звяр" с Патрик Суейзи в главната роля не издържа дълго поради болестта на този актьор. Травис, който играе ролята на съотборник на главния герой, отново остана без работа.

Въпреки това, харизматичен австралиеца с красива фигура и пиърсинг сиви очи пъстри режисьори и продуценти. Малките роли на Травис се предлагали доста често.

Истинският триумф на актьора беше участието вТВ сериал "Викингс". Травис играе ролята на лидер на викингските завоеватели Рагнар Лодброк. Серията, чийто първи сезон бе пусната през 2012 г., беше изключително успешна и беше много популярна. Сериозен дебют в големия филм за Травис Фимел е ролята на Андуин Лотар във филма "Warcraft", базиран на световноизвестната компютърна игра. Друга важна роля, на която работи Травис през 2016 г. - Станислав "Кат" Качински във филмовата адаптация на романа от Е.М. Забележка "На Западния фронт без промяна".

Личен живот и семейство на Травис Фимел

За личния живот на актьора не е известно твърде много. Можем със сигурност да кажем, че Травис Фимел не е женен. Свободен от времето за заснемане, което човек предпочита да прекара в самота, най-често отива в родната си ферма. Там Травис Фимел комуникира със семейството си, братя, които все още помагат на родителите си да управляват домакинството си.

Ако, в интервю с Травис Фимел, разговорътидва при приятелката си, обикновено шегува, казвайки, че не е намерил своя. В допълнение, в някои от неговите отговори, актьорът дава доста впечатляващ списък с качества, които трябва да бъдат в неговия избран. Не всяко момиче може да посрещне такива сериозни искания.

виж също
  • Растеж и други параметри на Травис Фимел
  • Личен живот на Травис Фимел
  • Оживена програма Чарлийз Терон: заснемане в реклама от Диор и фотосесия за списание GQ

Такава разбираемост дори води до слуховече Травис Фимел е гей или син, но тази версия все още не е потвърдена, освен че семейното положение на човека остава непроменено и е малко вероятно скоро да напусне редиците на ергени.

Травис Фимел в младостта си

Травис Фимел в рекламата на Калвин Клайн

Травис Фимел в поредицата "Викингите"

Травис Фимел във филма Warcraft

Травис Фимел

Травис Фимел има двама по-големи братя

актьорът казва, че все още не е изпълнил любовта си

актьорът все още е единствен

има слухове, че актьорът е гей