Еди Мърфи е роден деветото дете

Холивудската филмова звезда Еди Мърфи днес отново стана баща. Любимата му жена, 36-годишната Пейдж Бъчвар, родила момиче.

Мама и бебето се чувстват страхотно

Момичето е родено в едно от частенЛос Анджелис клиника днес рано сутринта. Докато бащата на новороденото обаче, като майка си, никой не коментира този въпрос. Списание People обаче успя да общува с официалния представител на тази красива двойка и това каза: "Раждането върви добре. Момичето и майка й се справят добре. Новороденото е родено с тегло 3600 грама и увеличение от 49,5 см. Еди и Пейдж са назовали дъщерята Изи Уна.

виж също
  • Eddi Merfi - много деца без баща "бащина" инстинкт
  • Певицата Шиниъд О 'Конър изчезна в предградията на Чикаго
  • Eddi Merfi и Peydzh Дозатори - разходки, кафе и чака бебе

Мърфи е бащата на рекордьора

Не всеки съвременен човек можесе гордее, че има 9 деца. Въпреки това, Еди Мърфи доказва, че това е възможно, въпреки че не всички от потомството му са известни актьор иска да образова. При по-големи деца той нямаше никакви специални проблеми и той, както предполага баща му, не им даде много, а част от свободното си време. Конфликтът възникна с, сега, предпоследната дъщеря на Мърфи. Тя е родена преди 9 години от бившата солистка на Spice Girls и я нарече Ирис Мърфи-Браун. Въпреки това, актьорът не искаше да признае, че момичето е негово дете. Във всичките си интервюта Еди казва: "Не знам кое дете е. По-добре попитайте майка й. Въпреки това, след изпитанието за бащинство, съдът нареди на комиците да изплатят издръжката, докато стигнат до ириса на 18-годишна възраст. Месечният размер на плащанията е много впечатляващ и възлиза на 35 000 евро. След това решение актьорът понякога започва да вижда Ирис Мърфи-Браун, но от думите на майка си все още не иска да участва в възпитанието си.

За Пейдж Бътър, приятел на актьора, Изи е първото дете. Съдейки по това колко нетърпеливи млади родители я чакаха, те не би трябвало да имат проблеми с възпитанието на момичето.

Пейдж Бътър и Еди Мърфи

За Еди и Пейдж Изжи, дългоочакваното дете

Всяка сутрин двойката започна с кафе

Пейдж и Еди заедно от 2012 г. насам

Еди и Пейдж предварително знаеха как да назоват новороденото

Еди и Пай винаги са имали много топло отношение

Така изглеждаше Пейдж Бътър преди бременността

По време на бременността Пейдж се опита да се държи във форма

В допълнение към Izzy актьорът има още осем деца