пижама еднорог

От самото детство всеки от нас искаше понеза миг ще се озове в приказка, във фантастичен свят, където оживяват всичките ни мечти, нереалната става реалност. И нека скептиците кажат, че е невъзможно, че е глупаво да губите време за нещо, което никога няма да стане реалност. Тези, които все още вярват, че дори най-обикновеният ден може да се превърне в магия, те знаят, че това изисква толкова малко. Приказката се състои от малки неща и един от нейните компоненти може да стане обикновена дреха. Особено, ако е пижама с картина на сладък еднорог, самото същество, което може да изпълни дори най-тайните желания.

Женски пижами - гащеризон "Unicorn" или kigurumi

На първо място, невероятно красиви дрехи за спанеобразът на любимите ви анимационни герои е създаден за децата. Не толкова отдавна светът видял kigurumi - костюм с пълна големина, който може да служи като пижама и домашно облекло. Най-интересното е, че в Япония в такива дрехи мнозина не се колебаят да се появят на улицата. Освен това се организират партита, чийто костюм за дрехи е забавна пижама.

Най-важното в това общо е, че в негоне само топло, уютно, но и се чувствате привлекателно. Така че, ако в най-неочаквания момент някой идва да ви посети, не е нужно да бягате в апартамента в търсене на подходяща среща за приятели на дрехи. На теб ще бъдеш най-сладкия пижама-костюм в света под формата на еднорог, чиято красота не може да се усмихне дори от самия мързелив мъж.

Малки нюанси

За днес това, което само вие няма да срещнетепижама-еднорози: с издути коремчета и големи уши и огромен мек рог на качулката. Всичко това, разбира се, добавя специален чар на дрехите, но, виждате, спящите в него няма да са много удобни. Като предпочитате този костюм, важно е да запомните, че в него едва ли ще можете да спите здраво, а защото пижамата "Еднорог" с обемни детайли е по-добре да се носят като домашни дрехи.

Ако наистина обичате обичайните пижами, състоящи се от панталони и пуловери, които са украсени с малки изображения на фея, то това не ви предпазва от заспиване.

Важно е да запомните правилния избор на материал откойто създаде дрехи за сън. На първо място, тя трябва да бъде естествена тъкан, поради която кожата няма да се сърди и тялото ще може да диша. Ако съставът е синтетичен, съдържанието му не трябва да надвишава 15%.

пижама unicorn1

пижама unicorn2

пижама unicorn3

пижама unicorn4

пижама еднорог5

пижама unicorn6

пижама unicorn7

пижама unicorn8

пижама unicorn9