Имената на близнаците

Неприятно за някои двойки, които избират името на дететоТова става още по-сложна, когато близнаците се раждат. В крайна сметка, всички родители искат децата им да имат красиви имена, които ще бъдат удовлетворени всички роднини, но и изборът е винаги бащата и майката.</ P>

Имена за момчета и момичета близнаци

Най-често родителите предпочитат да се обаждатдеца от различен пол с имена на съгласни. Пълните имена, разбира се, варират. Но съкратено или понижено, погали се, те звучат като Таня и Ваня, Линяя и Лиля, Даша и Саша. Някои наричат ​​новородените си близнаци Адам и Ева, въпреки че църквата не винаги одобрява това.

Това се случва, че родителите дават подобни именаблизнаци - Валентин и Валентин, Александър и Александра, Юджийн и Евгения, Валери и Валерия. Смята се, че децата с такива имена са много привързани един към друг, въпреки че същото може да се каже и за други близнаци, защото те са от самата концепция заедно.

Имената на близначките

Статистиката показва, че родителите вярвате спешно да се обадя на момичетата в съгласие или във всички случаи на едно писмо: Анастасия и Алина са много обичайна двойка, както и Марина Анджелина. Друга интересна версия на Ева и Зоя - имена, състоящи се от три букви и означаващи "живот", но само на различни езици.

Имената на мъжете за близнаци

През последните години се наблюдава тенденция да назове деца стари славянски имена или тези, които помаже деца през миналия век. Ярослав и Святослав,

Красиви имена за близнаци

Mstislav и Wenceslas, или Ваня и Вася, Макар и Назар. Желателно е да се изберат имената на съгласнатите, които имат нещо общо помежду си.</ P>

Избирайки правилните имена за близнаци, трябвада видят, че те съответстват на име на патринимуми и фамилни имена. Нелепо е да се преследват имена от чуждестранен произход, които могат да глупав звук заедно с нашите имена и детето ще трябва да издържи на това взаимно заслепяване заради това.

Ако наистина искате да изберете красиви имена заблизнаци, като Николет и Сабрина, или Августин и Адриан, тогава те трябва да се срещнат с неруско фамилно име и патронимик. Само в такъв тандем едно необичайно име ще бъде от значение в нашата страна.