Заплашване на симптомите на аборт

Днес бременните жени са все по-честопроблемът със застрашаващия спонтанен аборт, симптомите на които понякога приличат на месечни или заболявания на пикочно-половата система. Но за всяка жена е много важно да се знае как да се определи имало и опасност от спонтанен аборт. Това е необходимо, така че бременната жена да не изпита напразно, травматизираща нервно състояние на бъдещото бебе.

Спонтанната аборт е спонтанен аборт, който може да бъде следствие от следните фактори:

  • заболявания, придружени от значително повишаване на телесната температура;
  • токсичност;
  • несъвместимост на факторите резус;
  • прекомерно физическо натоварване;
  • често сексуални действия;
  • постоянни напрежения и преживявания.

Как се проявява заплахата от спонтанен аборт?

Обикновено всяка жена има първите признаци на заплахаСпонтанното поведение се проявява повече или по-малко същото, но понякога има и някои различия. Тя зависи от структурата на тялото на бременната жена. Но все пак най-честите признаци на заплаха от спонтанен аборт са следните:

  1. Болка в долната част на корема, която може да бъде придружена от вагинално кървене. Ако тези болезнени усещания не спрат в рамките на един ден, тогава е необходимо незабавно да се консултирате с лекар.
  2. Когато заплаха от спонтанен аборт може да се появи кръвекскрети, които присъстват в продължение на три дни. Такива секрети могат да приличат на менструалния, да имат кафяв или червен цвят (което е сигнал за лекаря)!
  3. Вагинално кървене може да бъде придружено от болка или спазми, които се появяват, когато заплахата от спонтанен аборт и извънматочна бременност шоу.

Ако жената е имала аборт по-рано и по времеследващи бременности, тя е имала кървене, болка, кървене с кръвни съсиреци, а след това е необходима спешна хоспитализация. В болницата, когато възникнат симптоми на спонтанен аборт, лекарите вземат най-спешните мерки,

болка при заплаха от спонтанен аборт

в резултат на което спонтанният аборт може да бъде избегнат.</ P>

Когато съществува заплаха от спонтанен аборт?

Най-опасният период на бременност еПървият триместър, в който най-често настъпва заплахата от спонтанен аборт. Още по-близо до 28 седмици и по-късно заплахата от прекратяване на бременността намалява и от това почти няма какво да се страхуваме.

Но е важно да се помни, че ако през третото тримесечиеВинашивания дете от влагалището се появява зацапване, тогава трябва спешно да се консултирате с лекар. Болницата трябва да елиминира риска от аборт или отделяне на плацентата предсрочно.