спонтанен аборт в ранна възраст

Спонтанният аборт е спонтанен абортплода и неговите мембрани преди 20 седмици от бременността. Разбира се, спонтанен аборт изглежда е бедствие за бременни жени, но не забравяйте, че неуспехът на много ранен етап - това нормално развитие на бременността, без малформации на плода или несъвместими с живота на плода. женското тяло от самия спонтанен аборт се отървава от нежизнеспособни ембриони.

Следователно, ако спонтанен аборт започне рано,не се осигурява лечение до 12 седмици, за да се поддържа бременност в света. Но често жената иска да остане бременна и настоява за лечение. В този случай тя задължително е предупредена за възможните рискове на дете с дефекти в развитието или генетични дефекти и предписва лечение. И със симптоми на замразена бременност (отсъствие на ембрион след 7 седмици, спиране на растежа на ембриона с контрола за 10 дни, липса на сърдечни и фетални движения на 7-9 седмици от бременността на ултразвук), се показва медицински аборт.

Заплахата от спонтанен аборт

Най-често диагностицираният застрашаващ спонтанен аборт еУлтразвук (сегментно намаление на стените на матката) и докато абортът не достигне. Такава клиника е свързана с недостиг на прогестерон при жени и свиване на матката и преминава след подходящо лечение. Клинично, заплахата от спонтанен аборт се проявява чрез болки в долната част на корема, без кръвоизлив.

Абортът често води до смъртПо този начин ембриона се появи зацапване различна интензивност, болка се засилва, разширява шийката на матката и рак на маточната шийка канал се е съкратен. От US открива частично ексфолиране черупки яйцеклетка - по-малко от 3.1, където жизнеспособността на консервирани плодове и хематом на мястото на отделяне не се увеличава с течение на времето и продължава да обелени обвивка. маточните контракции вече не сегменти и може да улови най-много на маточната стена и той се деформира на оплодената яйцеклетка.

С навременното лечение на спонтанен аборт, можетеда спре, но е възможно, че проблемът не е само на хормонален дисбаланс, както и в сектора на плодовете и съществува риск от вродени дефекти, при запазване на бременността. Тъй като, ако бременността е запазена, назначава повече биохимични скрининг тестове за хромозомни аномалии в плода и до 12 до 14 седмици от бременността. По-късно тези тестове не са информативни.

Спонтанната аборт в процеса не може да бъде спряна и, като правило,Той е противопоказан, особено ако пилинг кожи за повече от половината от диаметъра на гестационен сак, без пулс, без фетални движения, къса шийка и цервикалния канал е отворен, има кървави или серозен секрет, постоянни спазми маточните контракции.

Ранен спонтанен аборт и неговите последици

Непълният ранно аборт се характеризира сна факта, че околоплодната течност се мести, отворете родовия канал, плода или ембриона се роди, но да остане в матката амниотична мембрана или част от него. Част спонтанен аборт диагностицира чрез ултразвук и предпише лечение за отстраняване на черупките: консервативни (матка-редуциращи средства) или остъргването на маточната кухина.

Пълният ранен спонтанен аборт се характеризира спълно отстраняване от маточната кухина и плода, и всичките му обвивки. Обикновено след пълни аборт матката себе договори или медикаменти, антибактериални средства се прилагат, ако е необходимо за предотвратяване на инфекции на матката. Ако сте имали спонтанен аборт в ранните етапи у дома, а не в болница, трябва да премине преглед ултразвук, за да се уверите, че матката е оставен части на плода и неговите мембрани.

Ако за първи път е имало спонтанен аборт в ранна дата,последствията за последваща бременност не са непременно отрицателни. Необходимо е само да се премине изпитът за инфекция с факел, да се прегледа с генетик и да се избегне бременността в рамките на шест месеца.

заплаха от спонтанен аборт

Но ако имаше втори спор по-рано,или дори по-лошо - една жена е имала чести спонтанни аборти в ранните етапи, тогава не е необходимо само изброен преглед, преглед от гинеколог, терапевт, ендокринолог, имунолог. Ако една жена е диагностицирана с обичаен спонтанен аборт в ранна възраст, пациентът е на последващо посещение при гинеколог, повече от половината от жените впоследствие имат бременност.</ P>

Превантивно поддържане на аборт на ранен етап: избягване на физически и психически стрес, инфекциозни заболявания, своевременно да преминат всички необходими изследвания, препоръчани от гинеколог, да не правят аборти.