как да се прави разлика между месечен и ранен спонтанен аборт

Много жени в ранна бременностИнтересувам се от това как да правя разлика между месечен и спонтанен аборт. Факт е, че приблизително на всеки 4 жени в началото на бременността се сблъсква с появата на вагинално зачервяване, за чието естество тя не знае нищо. Още по-объркващо е фактът, че те се появяват едновременно с по-ранната менструация.</ P> Какви са основните симптоми на спонтанен аборт в ранните етапи?

За да се разграничат спонтанните аборти от такова явление като менструация, жената трябва да знае какво се случва, когато бременността се прекъсне и какви признаци показват това.

Най-честият симптом на това заболяванее вагинално кървене. Природата и обемът на секрециите са много различни. Въпреки това, в повечето случаи не започва с тежки кръвоизливи, които са придружени от болка, и в крайна сметка им обем се увеличава.

Най-често кръвосмешението е червено, по-рядко кафяво. Продължителността на екскретите може да бъде 3-4 дни. В този случай болката може да намалее и след това отново да се появи.

От всичко това следва, че основните признаци на спонтанен аборт на ранен етап са:

  • кърваво изпускане от влагалището;
  • как да се прави разлика между спонтанните аборти и менструацията

    болка в долната част на корема, която може да се върне;
  • общо влошаване на състоянието на жената (замаяност, гадене, повръщане);
  • появата на част от феталното яйце в секретите.
Какво е опасно за спонтанен аборт в ранните етапи?

Жените, особено онези, които вече са имали в миналотоаборт или спонтанен аборт, трябва да знаят как да го разпознават от месечните, за да вземат необходимите мерки навреме. Факт е, че такава държава може да има отрицателно въздействие върху женското тяло. Така че, често яйцеклетката и остатъците от ембриона не излизат напълно от матката, което води до инфекция, изискваща медицинска помощ.