месечно след еко

Ин витро оплождане за много хоражените са единственият начин да забременеете и да издържите здраво дете. Въпреки това, както показва статистиката, тази процедура не винаги завършва успешно и след известно време след IVF жената има месечен период. Нека разгледаме подробно тази ситуация и ще се опитаме да разберем: какви са забелязванията след тази процедура?</ P>

Кога започва менструацията след неуспешна IVF?

Както е известно, менструалното изхвърляне наняма нормална бременност. Следователно, ако след известно време след IVF болките в корема болят, както и преди менструалния период, а тестът за hCG е отрицателен, процедурата е неуспешна.

Що се отнася до непосредствения срок, когазапочнете месец след неуспешен IVF, а след това всички поотделно. Както е известно процедура се предхожда от период на хормонална терапия за стимулиране на яйчниците. В крайна сметка, това се отразява на хормоналната система. Ето защо е необходимо време, за да го възстанови.

Самите лекари обикновено не посочват конкретни крайни срокове,отговаряйки на въпрос, когато месечно идват след IVF. Според наблюденията на опитни специалисти, повечето жени празнуват менструалния поток в интервал от 3-12 дни след процедурата. В същото време на първия ден от екскрецията, без да се обръща внимание, приличат на намазка и имат кафяв цвят.

Какво друго може да направи кървавото освобождаване след IVF?

месечно след неуспешен еко

Забавяне на месечното след неуспешно IVF, катоправилото е резултат от психологически шок на жената (причинени от неоправдани очаквания), както и от възстановяването на функционирането на жлезите. Ако са преминали повече от 10 дни от процедурата (ако няма HCG в кръвта) и няма секрети, струва си да отидете на лекар.</ P>

Доста различна ситуация, когато след IVFизхвърлянето на кръв от влагалището в голям обем. Това може да означава кървене от матката, което се провокира от неуспешно имплантиране на феталното яйце. В такива случаи жената се нуждае от хоспитализация и почистване на маточната кухина.