За тези, които все още не са избрали, без значение какъв моделда го напълним на рамото или друга част на тялото, а и за просто любопитни, ще разкажем в тази статия за татуировките, които трябва да донесат късмет и богатство на техните собственици.

От древни времена хората се натъкнали на различни места на земятанеговите магически рисунки и знаци на тялото, които символизират различни действия. Например, някои картини трябва да отблъскват злите духове, други - привличат добър късмет, други - символизират плодородието и печалбата. Но съвременният човек, точно както преди хиляди години, вярва в силата на различни родствени рисунки, които сега се наричат ​​татуировки.

Татуировки под формата на животни

LEO. Няма съмнение, че кралят зверове, изобразен от татуировъчния майстор на вашето тяло, трябва да донесе не само добър късмет, но и да укрепи силата на духа и самочувствието.

татуировка лъв

FOX. Едно хитър червенокоси животно носи успех и просперитет. Мнозина казват, че лисицата помага на предприемачите и хората на лидерски позиции.

лисичи татуировки

CAT. Според вярванията на моряците, котката носи късмет иуспех в бизнеса, следователно на борда те винаги са си взели един опашен приятел. И кой не може с тях навсякъде да вземе жива котка, може да се натовари с образа си върху тялото и да не се раздели с късмет.

котка татуировка

ДЕЛФИН. Татуировката под формата на това великолепно животно символизира не само късмет, но и свобода, както и защита.

татуировка делфин

ЗЛАТНА РИБА. Най-известният изпълнител на желания определено ще помогне в бизнеса и ще донесе добър късмет.

татуировка на златни рибки

МОРСКИ КОНЕК. Имиджът на това морско същество ще донесе на своя собственик не само успех, но и късмет, преодоляване на пречките във всеки бизнес.

татуировка морски кон

Еленът. Това благородно животно в древността беше много почитано от различни националности, хората вярваха, че неговият образ носи пари и късмет.

татуировка елен

Слон. Това величествено животно, изобразено върху тялото, трябва да донесе късмет, щедрост, търпение, просперитет и щастие.

татуировка слон

SPIDERMAN. Въпреки факта, че много от нас се страхуват от тяхсъщества и още веднъж биха предпочели да не се изправят пред тях, татуировката под формата на паяк се смята за амулет на болести и опасности, а също така привлича късмет и късмет.

паяк татуировка

ГУЩЕР. Силният и хладнокръвен гущер носи сила, късмет и просперитет в бизнеса.

татуировка гущер

FROG. Имиджът на жаба е най-популярният днес. Смята се, че зеления poprygushka носи богатство и късмет във всичките си начинания.

татуировка жаба

Охлюв. Въпреки факта, че е хлъзгав и бавентворение, той има защитна обвивка, в която можете да се скриете от бедите. Ето защо, охлювът символизира чара, защитата, постоянството и съответно късмет.

охлюв татуировка

Татуировка под формата на насекоми

БОЖИЕТО КОЖА. Това е любимото на всички времена насекомо "работи" като предпазващо злото и развалянето, привлича късмета и просперитета.

калинка татуировка

BEE. Твърд работник пчела със сигурност ще донесе успех и ще помогне при справянето с трудни ситуации в живота, образа на това насекомо също говори за тежката работа, позитивен и слънце.

пчелна татуировка

Scarab бръмбар. Дори от древните вярвания се вярваше, че този бръмбар символизира късмета и късмета.

Scarab татуировка бръмбар

Dragonfly. Казват, че образът на водната контакция на тялото помага да се превърне животът в по-добро, да се привлече благоденствие и просперитет.

татуировка за водни кончета

Татуировки под формата на птици или пера

Глътка. Образът на птиците - популярен талисман, лястовицата носи късмет и символизира духа на младостта, надежда и любов.

татуировка преглъщам

PHOENIX. Каквото и да се случи, птичият птици винаги ще се прероди от пепелта, затова неговият образ е символ на волята, възраждането, безсмъртието и благоденствието.

Финикс татуировка

Colibri. Малка хубава птица е много красива, затова като талисман тя носи сила, енергия, подобрява финансовото състояние и символизира усърдието.

татуировка на колибри

ПЕЧАТ НА ПТИЦИТЕ. Перата винаги носеха дрехите си и косите сиИндийци. Смята се, че тези герои донесе богатство и късмет, но това не се отнася за перата на пауна, тъй като те могат да "награда" обратен ефект и да отвърне на добър час.

Птичи татуировки от птици

Татуировки под формата на растения

ACORN. Този "силен мацка" символизира силата, здравето, късмета и мъжествеността.

татуировка жълъд

ДЕТЕЛИНА. Трябва да е с три или четири венчелистчета и всеки от детството знае, че това растение носи късмет и успех.

татуировка детелина

LOTUS. цвете лотос символизира успех в преодоляване на препятствия и постигане на целите си, но въпреки това изглежда много хубаво по тялото, особено на жените.

татуировка на лотос

ОРХИДЕЯ. Това е цвете на индивидуалността, което носи лукс и богатство на своя собственик.

татуировка орхидея

Глухарче. Снимка на тялото под формата на хубаво цвете ще донесе положителна, положителна енергия, късмет и успех в живота ви.

татуировка глухарче

Татуировка под формата на митични създания

UNICORN, PEGAS. Ако поставите образ на тези чисти митични същества върху тялото си, те ще ви донесат успех, доброта, чистота и магия.

Pegasus татуировка

Русалка. Моряците и хората, свързани с плаването, често се запълват с русалки като амулет на късмет и успех.

татуировка на русалка

Дракон. Драконът в много култури е не само символ на късмет и богатство, но и на смелост и сила, а освен това това приказно създание е страх от злите духове.

дракон

Татуировки под формата на предмети

Подкова. Всеки знае, че има обърната подковабезспорен символ на успех и просперитет, всички наши предци са запазили такъв обект като пазач. Разбира се, ако поставите образ на подкова върху тялото, той също ще се превърне в символ на късмет.

подкова татуировки

МОНЕТИ, СВЪРЗВАНИЯ. Несъмнено образа на парите ще донесе богатство и просперитет на собственика.

банкноти татуировки

Знак на безкрайността. Ако попълните татуировка във формата на знака, вие сте обречени на успех и финансовото си благополучие. Също така, "обърнато осем" защитава здравето на своя собственик.

интуитивна татуировка

Черепа. Черепът е считан от най-ранните времена за амулет и символ на благосъстоянието.

татуиров череп